Alapelveink

 

Komplex jogi tanácsadás a polgári és gazdasági jog minden területén

Kollégáink beható szakismerete biztosítja, hogy a honlapunkon jelzett valamennyi szakterületen magas színvonalú jogi támogatást nyújtsunk ügyfeleink számára. Amennyiben az ügy jellege azt kívánja, úgy a különböző jogterületeken szakmai tapasztalatot szerzett kollégáink közösen dolgoznak azon, hogy ügyfeleink alapos tájékoztatást kapjanak az ügy minden jogi aspektusára kiterjedően. Partnereink közti együttműködés mértéke minden esetben az adott ügy jellegéhez és az ügyfél elvárásaihoz igazodik.

Szoros szakmai kapcsolatot építettünk ki és tartunk fenn pénzügyi tanácsadó cégekkel, könyvelő és könyvvizsgáló társaságokkal, közjegyzői irodákkal és szakfordítókkal.

Civil Kód

Professzionalizmus, szakmai elhivatottság

Partnereink a polgári és gazdasági jog különböző területein mélyítették el tudásukat, folytattak tanulmányokat és szereztek tapasztalatot. Fiatal, agilis kollégáink elismert szakemberek, akik szaktudásukat folyamatosan frissítik és naprakészek az adott jogterület változásait illetően.

Civil Kód

Hatékony ügyintézés, megoldás-orientált szemléletmód

Célunk ügyfeleink pénzügyi, gazdasági érdekeit messzemenőkig szem előtt tartó jogi támogatás nyújtása. Büszkék vagyunk arra, hogy proaktív hozzáállású, elkötelezett, lelkiismeretes kollégáink jogi tanácsaikkal ügyfeleink szakmai sikeréhez hozzájárulnak.

Civil Kód

Folyamatos elérhetőség, gyors ügyintézés

Együttműködésünk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink az azonnali választ igénylő kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül adekvát választ kapjanak. Irodánk folyamatos elérhetősége telefonon, e-mailen biztosított, a személyes konzultációt igénylő esetekben pedig kollégáink, munkatársaink előre egyeztetett időpontban állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Dinamikus csapatunk a gazdasági élet által diktált gyors tempót követve, és az ügyfeleink által megkívánt, szoros határidőn belül színvonalas jogi támogatást képes nyújtani.

Civil Kód

Széleskörű nyelvismeret

A fenti szolgáltatásokat magyar, angol, francia, spanyol, német nyelven, magas szintű szaknyelvi ismeretek mellett biztosítjuk ügyfeleink számára.

Civil Kód

Diszkrét ügykezelés

Kollégáink az ügyvédi hivatás etikai szabályait mindenekelőtt tiszteletben tartják. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy minden információt a legnagyobb bizalommal kezeljük.

Civil Kód

Költségoptimalizálás

Az ügyön dolgozó kollégáink száma mindig az adott ügy jellegéhez, aktuális állásához, valamint az ügyfél által elvárt határidőhöz igazodik, így a jogi képviselet díja optimalizálható.

Munkák során minden felmerülő költségről előre tájékoztatjuk ügyfeleinket. A jogi megoldás kiválasztása során a költséghatékonyságot, mint szempontot messzemenőkig figyelembe vesszük.